Träffa de onda genierna bakom Evil Genius 2: World Domination

Träffa de onda genierna bakom Evil Genius 2: World Domination

Vi har redan pratat om många av de olika funktionerna i Evil Genius 2: World Domination i tidigare artiklar. Rebellions kommande strategi och simuleringsspel ger dig möjligheten att uppfylla ondskefulla planer och du kommer att ha gott om verktyg tillgängliga för att göra din dröm sann och få hela världen att buga inför dina fötter. Saker som att skapa din eget högkvarter på en öde ö, rekrytera minions som du kan skicka över hela världen, hålla dina fiender på avstånd och utvidga ditt kriminella imperium är bara en del av det roliga i Evil Genius 2: World Domination. Men den viktigaste karaktären i spelet är ingen annan än du, den onda hjärnan bakom alltihop.

Du kan spela som fyra olika masterminds i Evil Genius 2: World Domination. Var och en av dem har sin egen kampanj och egenskaper, och du kan upptäcka allt du behöver veta om dem i en video som nyligen laddades upp av Rebellion.

Red Ivan är en galning som är förtjust i att spränga och orsaka massiv förstörelse med raketer. Han föredrar att hans hantlangare är brutala och älskar när konflikter blir fysiska. Emma är en före detta spion som gillar att arbeta i skuggorna. Bedrägeri och manipulation är hennes föredragna metoder för att uppnå sina mål. Zalika är en ond forskare vars teknologi gör det möjligt för henne att uppnå otroligt onda prestationer. Slutligen är Maximillian en despot med ett omätbart ego som kommer göra vad som helst för att uppnå världsdominans.

 

 

Alla dessa masterminds har ett gemensamt mål men din upplevelse i Evil Genius 2: World Domination kommer att vara helt annorlunda beroende på vem du väljer. Du behöver inte oroa dig för att du ska bli trött på dem, för Rebellion planerar att utöka spelet med ännu mera innehåll de närmaste månaderna.

Evil Genius 2: World Domination kommer släppas till PC den 30 mars, och du kan redan hitta det bästa priset på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev