Post-release innehåll till Evil Genious 2 avslöjas redan nu

Post-release innehåll till Evil Genious 2 avslöjas redan nu

Även om tillkännagivandet av uppdateringar som ska släppas efter lanseringen för ett spel som inte ens är tillgängligt ännu är lite väl mycket så har det blivit praxis bland många utvecklare och utgivare. Det finns många som tycker att alla ansträngningar i en studio ska läggas på att uppnå bästa möjliga resultat vid lansering istället för att tänka framåt, men det finns andra som känner sig lättade när de vet att deras nästa favoritspel inte kommer att glömmas bort efter lansering. Det är omöjligt att behaga alla, så killarna på Rebellion har valt att prata om innehållet som de planerar att släppa efter lanseringen av Evil Genius 2: World Domination redan nu.

Så som är fallet med många andra spel kommer Evil Genius 2 få både gratis och betalt innehåll efter lanseringen. Gratis tillägg till spelet inkluderar saker som ett fotoläge med en massa alternativ för att ändra dina kameravinklar, filter och överlägg, så att du kan visa din onda sida från sin bästa sida. Betalt innehåll kommer i form av flera DLC:s som kommer att lägga till flera typer av resurser som du kan använda för att uppnå världsherravälde, inklusive nya handlangare, fällor, föremål med mera. En ny kampanj kommer också att utvidga Evil Genius 2: World Domination med en ny skurk att spela, en ny ö-lya och en ny antagonist som kommer att försöka motverka dina planer.

 

 

Som vanligt kommer du att kunna köpa dessa DLC separat eller som en del av Evil Genius 2 Season Pass One, som inkluderar den nya kampanjen, två Henchmen-pack, två Minion-pack och ett Lair item-pack. Som namnet på säsongspasset antyder är det mycket troligt att Rebellion lägger till fler i framtiden. Vi måste vänta lite längre tills vi kan spela Evil Genius 2: World Domination, som kommer i slutet av denna månad, men vi är säkra på att fler nyheter om det kommande tilläggsinnehållet kommer att finnas tillgängliga strax efter det.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev