Instant Gaming EU
 
 

Evil Genius 2: World Domination släpps i mars

Evil Genius 2: World Domination släpps i mars

Det finns ett visst nöje att vara på skurkarnas sida. De flesta videospel ger dig möjligheten att bli en hjälte för att rädda världen från en överhängande undergång, men det finns några som dyker lite djupare in i den mörka sidan av allas sinnen. Spel som Dungeons, Overlord, Dungeon Keeper 2 och Evil Genius tittar på saker från ett annat perspektiv och du får ta rollen som ett ondskefullt geni som arbetar hårt för att erövra världen. Evil Genius 2: World Domination kommer att följa samma mönster och låter dig att bli en ondskans förkämpe.

Rebellion, skaparna av Sniper Elite-serien, ger oss nu en uppföljare där du återigen får chansen att ha kriminellt kul. Som den stora elaka bossen kommer du att kunna designa din egen hemliga ö och fylla den med alla saker du behöver för att slutföra dina planer för att erövra världen. Evil Genius 2: World Domination har fyra olika kampanjer och i var och en av dom får spela en ny karaktär var och en med sin egen unika historia.

 

 

Naturligtvis kommer du att kunna anställa hantlangare och agenter som delar din vision och hjälper dig att slutföra dina ondskefulla planer. Du kommer att kunna skicka dem över hela världen på uppdrag för att skapa kaos, utöka ditt kriminella nätverk och göra illdåd för att finansiera din erövring av världen. Evil Genius 2: World Domination introducerar många nya resurser som du kan använda för att bygga din bas och uppnå dina mål. Du måste använda dem på bästa sätt för att försvara din lya från irriterande ordningsagenter som kommer för att försöka störa din agenda.

Släppet av Evil Genius 2: World Domination till PC blir den 30:e mars på Steam till PC om allt går enligt planerna.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev