En första titt på gameplay i Evil Genius 2

En första titt på gameplay i Evil Genius 2

Många spelare som upplevt hur det känns att vara en skurk i Evil Genius, är otroligt nyfikna på vilka sorters nyheter och förändringar som dess uppföljare kommer få. Utvecklaren Rebellion har precis publicerat en helt ny video som visar upp många av funktionerna i spelet. Producenten Ash Tregay och Lead Designer Rich Edwards ger oss en överblick över Evil Genius 2: World Domination när de guidar oss genom spelets tutorial.

Att försöka genomföra dina ondskefulla planer på världsdominans kommer inte att vara en lätt uppgift, och du kommer att vara ganska upptagen hela tiden. Börjar med att bygga din hemliga lya på en isolerad ö, Evil Genius 2: World Domination kräver mycket toppstyrning från ditt håll. Du kan designa layouten för din lya med total frihet och du kan fylla varje rum med den utrustning som krävs för att genomföra dina otäcka planer. Du måste också komma ihåg att  göra platsen till en ointaglig fästning om du vill lyckas eftersom fiendens agenter kommer att försöka infiltrera i ditt lager. När du går igenom kampanjen kommer du att skicka dina underhuggare världen runt på uppdrag för att utvidga ditt kriminella imperium och få tillräckligt med cash för att kunna ta över världen.

 

 

Evil Genius 2: World Domination använder en kombination av byggmekanik och simulering för att leverera en underhållande upplevelse som sätter dig på den fel sida av lagen som en kriminell mastermind. Med fyra olika onda genier att välja mellan, flera kampanjer att slutföra och massor av resurser till ditt förfogande för att uppnå dina planer att erövra världen, det är det perfekta spelet om du vill ta en paus från att vara hjälte. Det kommer att finnas tillgängligt på PC på Steam den 30 mars 2021.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev