Minecraft Dungeons andra DLC Creeping Winter kommer i september

Minecraft Dungeons andra DLC Creeping Winter kommer i september

Minecraft Dungeons har blivit ett av de mest framgångsrika spelen i år. Även om det inte är någon stor överraskning ifall vi räknar den enorma fansskaran som Minecraft-serien har, så är det fortfarande en bedrift och det bevisar spelets potential. Det är då inte konstigt att Minecraft Dungeons första DLC, Jungle Awakens fick ett sådant varmt välkomnande från spelarna som var ivriga att lägga vantarna på ett nytt äventyr fullt av pussel att lösa och fiender att besegra. Det är förväntat att detsamma kommer att hända med deras andra DLC Creeping Winter, som kommer att ta dig till ett helt nytt scenario.

 

 

Minecraft Dungeons: Creeping Winter DLC utmanar spelarna med nya fiender och uppdrag. Den här gången med ett frost-tema. Även om det inte finns bilder på dess innehåll tillgängligt ännu, så har Mojang bekräftat att det här nya expansionpacket för Minecraft Dungeons kommer den 8 september. Tillsammans med nya hot kan spelarna förvänta sig att hitta massor av nya vapen, sköldar och antika föremål. Du kan köpa DLC:et separat men det inkluderas även i Minecraft Dungeons Hero Edition, vilket även inkluderar Jungle Awakens DLC.

Men Creeping Winter är inte den enda överraskningen som utvecklarna av Minecraft Dungeons har i kikaren för oss. En gratisuppdatering kommer även att släppas den 8 september. Den kommer att addera nya funktioner till alla spelarna i spelet, inklusive två nya försäljare, en smed och en "presentförpackare", den andra är ett noterbart tillägg eftersom det kommer att tillåta byten mellan spelare. Den andra gratisnyheten kommer med den här patchen i form av Daily Trials. Dessa är nya uppdrag "som gör vilda ändringar i spelmekaniken vilket ger svåra, experimentella, och roliga utmaningar för dig att lösa."

 

 

Vi vet ännu inte ifall Minecraft Dungeons kommer att få fler expansionpack i framtiden, men det är rätt så troligt att det kommer att hända om spelet fortsätter att vara så populärt. Se till att besöka vårt prisjämförelseverktyg om du planerar att prova det för att hitta Minecraft Dungeons till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev