Minecraft Dungeons kommer att få sitt första DLC i sommar

Minecraft Dungeons kommer att få sitt första DLC i sommar

Minecraft har visat att det finns viktigare saker i TV-spel än att ha vacker grafik och med sin unika stil har de samlat en otroligt stor fanbase som har förvandlat spelet till ett av de mest spelade i hela världen. Det är då ingen överraskning att även om Minecraft Dungeons inte innehåller samma spelunikhet som Minecraft, så har det blivit ganska populärt sedan det släpptes för några dagar sedan, Minecraft Dungeons överger allt byggande och skapande mekanismer för att istället fokusera på action och dungeon crawling. Det levererar en bra dos med kul till alla de som vill spela det trots dess grafikstil och enkla spelmekanik. Utvecklaren Mojang är villiga att expandera innehållet som de erbjuder och det första DLC:et för Minecraft Dungeons har redan annonserats.

 

 

Jungle Awakens kommer i juli och det kommer att ta dig till ett nytt territorium som täcks av kompakt djungel för att kämpa mot mystiska krafter. DLC:et kommer att addera tre nya uppdrag för dig att slutföra när du utforskar de nya landen och hittar hemligheterna som gömmer sig i en outforskad djungel. Du kommer att möta nya typer av fienden som Leapleaf, Jungle Zombie och Poison Quillvine, men du kommer även att ha nya vapen, skydd och artifakter till hands för att bemöta dessa hot.

Jungle Awakens är inkluderat i Hero Pass för Minecraft Dungeons och Mojang har inte ännu avslöjat ifall man kommer att kunna köpa DLC:et separat. Om du gillar spelet kanske det är ett bättre alternativ att köpa Hero Pass för ett andra DLC som heter Creeping Winter har även annonserats och det är inkluderat i Passet med. Creeping Winter kommer att låta dig utforska några frusna höjdpunkter och det släpps senare i år.

Mojang arbetar även på att addera cross-play-funktionalitet och annat gratis innehåll till Minecraft Dungeons och vi kommer att få fler nyheter om dessa under de kommande veckorna.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev