Minecraft Dungeons första DLC finns redan tillgängligt

Minecraft Dungeons första DLC finns redan tillgängligt

Minecraft Dungeons har visat att man inte behöver imponerande grafik för att bli en stor hit i TV-spelsvärlden. Om ett spel har ett bra tema och det är kul att spela så har det en bra chans att tilltala spelarna. Självklart i fallet med Minecraft Dungeons så har det fördelen av att vara baserat på Minecraft som fortsätter att vara ett av de populäraste spelen världen över, år efter dess utgivning. Men det är troligt att ifall Minecraft Dungeons inte vore tillräckligt kul skulle vi inte prata om dess första DLC, Jungle Awakens som äntligen finns tillgängligt.

Minecraft Dungeons Jungle Awakens adderar en uppsättning med tre nya äventyr som vill ta spelare till en lyxigt djungelområde där vi hittar nya typer av monster. När du utforskar den nya platsen och besegrar dina fienden kommer du att hitta nya sköldar, vapen och reliker som hjälper dig på ditt uppdrag att upptäcka den hemliga kraften som gömmer sig i djungelns djup.

 

 

Jungle Awakens är gratis för de som äger Minecraft Dungeons Hero Edition och det kan köpas separat eller som en del av Hero Pass för spelet, som även inkluderar en andra DLC som kommer att finnas tillgängligt i framtiden. Om du inte planerar att spendera mer pengar på spelet kommer du ändå få en del extra innehåll med släppet av Jungle Awakens. En ny Lower Temple-karta finns tillgängligt för att Minecraft Dungeons-spelare, samt ett par splitternya vapen, Battlestaff och dubbla pilbågar. Om du vill öka svårigheten i spelet så finns det en ny hotnivå tillgänglig.

Som vanligt, om du vill hitta bästa pris för att köpa Minecraft Dungeons, behöver du endast besöka vårt jämförelseverktyg när som helst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev