Necromunda: Hired Gun visar upp brutalt gameplay i en ny video

Necromunda: Hired Gun visar upp brutalt gameplay i en ny video

Games Workshops miniatyrspel har varit en inspirationskälla för många spelutvecklare. Från Total War: Warhammer till Dawn of War finns det många sätt att fördjupa sig i Warhammer Fantasy och Warhammer 40K genom videospel, och alla erbjuder olika perspektiv på konflikten mellan ordning och kaos. Men den här gången talar vi specifikt om Necromunda, ett minispel som fokuserar på kampen om makten mellan de olika gängen i en enorm stad. Förra året kunde vi äntligen få en bättre koll på detta scenario tack vare Necromunda: Underhive Wars, ett taktiskt strategispel i tredje person med rollspelselement som låter oss styra ett av dessa gäng när de kämpar för att återfinna förlorad teknik och värdefulla resurser från depåerna i staden Necromunda. Men ett nytt spel baserat på samma värld kommer snart att släppas.

Necromunda: Hired Gun tar ett mer personligt grepp om handlingen. Det är en förstapersons shooter som sätter dig i rollen som en prisjägare som försöker tjäna sitt uppehälle i de farliga delarna av den våldsamma staden. Att överleva i Necromunda är svårt, men när ditt jobb är att jaga några av de värsta avskummen på platsen är du på en högre nivå än de flesta. Det spelar ingen roll om det är en ondskefull gager, en kättare som intrigerar mot kejsaren eller till och med en vidrig varelse som muterats av kaosets inflytande, när de väl är märkta kommer du att jaga dem skoningslöst med hjälp av din pålitliga cyber-mastiff. I Necromunda: Hired Gun har du ett brett utbud av cybernetiska uppgraderingar och vapen till ditt förfogande, som du kan uppgradera när du samlar in bounties och går vidare i spelet.

 

 

Necromunda: Hired Gun erbjuder dig en annorlunda syn på livet i en industriell megastad i det 40:e årtusendet med actionfyllt spelande och massor av mål att jaga. Spelet släpps den 1 juni 2021 till PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Du kan hitta det till bästa pris redan nu på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev