Öppningsklippet till Necromunda: Hired Gun är ute nu

Öppningsklippet till Necromunda: Hired Gun är ute nu

Games Workshop's miniatyrspel är en oändlig inspirationskälla för dataspel. De turbaserade spelreglerna är lätta att anpassa till ett digitalt format. Deflesta anpassningar som hittills släppts följer detta mönster och låter dig att kontrollera arméer som slåss på ett slagfält enligt vissa regler. Men det finns mer än bara turordningsbaserade videospel som kommer från Warhammer- och Warhammer 40.000-världarna, och vi kan hitta realtidsstrategispel som Dawn of War-serien, actionrollspel som Inquisitor: Martyr eller Chaosbane, och till och med skjutspel som Fire Warrior i listan. Andra spel i franchisen har fångat utvecklarnas uppmärksamhet, och till exempel Necromunda har blivit ganska populärt på sistone med ett par videospel baserade på dess story.

Necromunda: Underhive Wars fick vi styra ett av gängen som slåss om territorium och makt i den massiva stadens djup, men det kommande Necromunda: Hired Gun tar ett mer personligt grepp om franchisen och låter oss bli en av de prisjägare som försöker tjäna sitt uppehälle på Necromundas farliga gator och lägre nivåer. Vi har redan haft chansen att titta på några videor som visar gameplay och avslöjar dess funktioner, men med lanseringen av Necromunda: Hired Gun runt hörnet har Focus Home Interactive publicerat en ny video som visar spelets öppningsfilm.

 

 

Videon ger oss en översikt över hur saker och ting är i det 41:a årtusendet och avslöjar den betydelse som Hive Cities som Necromunda har för expansionen av det mänskliga imperiet. Om du läser lite mellan raderna kan du räkna ut att alla dessa framsteg kommer till ett pris av människoliv. Naturligtvis finns det också människor som försöker dra nytta av varje situation för egen vinning, och Necromunda är den perfekta platsen för en prisjägare då brottslighet, gängkrig, mutanter och diverse avskyvärda varelser är ett problem på daglig basis. Det finns alltid någon som är villig att betala för att andra ska göra det smutsiga arbetet, och du är ganska nöjd med att vara den som skördar belöningen.

Imorgon kommer Necromunda: Hired Gun att finnas tillgängligt till PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S. Du kan hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst redan nu.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev