Necromunda: Hired Gun ser brutalt ut

Necromunda: Hired Gun ser brutalt ut

Föreställ dig att du är en av de hårdaste prisjägarna i en enorm futuristisk stad i det 40:e årtusendet. Mänskligheten utkämpar ett blodigt krig mot Xenos och kaosets krafter genom galaxen, men den genomsnittliga medborgaren är mer bekymrad över sin överlevnad än något annat. Det finns flera gäng som kämpar om makt och skatter i staden, och massor av individer med ett pris på sina huvuden. Necromunda: Hired Gun är den perfekta scenen för en prisjägare som vill tjäna sitt levebröd.

Focus Home Interactive fortsätter att avslöja information om Necromunda: Hired Gun nu när releasedatumet är mycket nära. Den här gången har de publicerat en ny video som fokuserar på spelupplevelsen, vilket gör att vi får veta mer om funktionerna i spelet och se en massa strid.

 

 

Som du kan se är Necromunda: Hired Gun en förstapersonsshooter som tar dig till stadens lägsta nivåer när du jagar mutanter, gängmedlemmar och andra mål, bara betalningen är tillräckligt bra. Du kommer att ha ett brett utbud av vapen för att göra dig av med alla som försöker stoppa dig, men du kan också räkna med din pålitliga cyber-mastiff som är ett fruktansvärt hot mot dina fiender. Allteftersom du går vidare i spelet och slutför uppdrag kommer du att kunna samla in massor av föremål, vapen och rustningar som du kan använda och förbättra.

Necromunda: Hired Gun är fullspäckat med intensiv action och ger dig en mycket nära och personlig bild av djupet i den massiva staden när du utforskar dess nivåer medan du jagar dina mål. Fans av Warhammer 40K-franchisen, och i synnerhet de som älskar brädspelet Necromunda, kommer att känna sig hemma i spelet när det släpps den 1 juni 2021.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev