Outward adderar korruptionsmekanism i sin nya DLC

Outward adderar korruptionsmekanism i sin nya DLC

För några månader sedan annonserade Deep Silver att deras öppenvärldsliga överlevnadsrollspel Outward kommer att få sitt första DLC. Med namnet The Soroboreans, kommer detta expansionpack för Outward kommer vi att göra saker ännu svårare för spelarna genom att lägga till nya element som de kommer att behöva hålla koll på för att överleva: korruption. Spelet är redan ganska utmanande och dess svårighet är en av dess främsta attribut.

I Outward börjar du pank och med en ärvd skuld som kommer att måla din berättelse. Ifall du blir fri från skulden eller inte är helt upp till dig, men att överleva i en värld som är helt orättvis och där du behöver hantera värme, hunger, trötthet, törst och illamående hade definitivt varit enklare om du inte hade adderad press från en enorm skuld.

 

 

Denna lista med problem är på väg att bli ännu större, och när The Soroboreans DLC släpps kommer du även att behöva hantera korruption. Även om effekterna av en hög korruptionsnivå inte ännu har avslöjats så har det sagts att den är svår att bli av med. Du kommer att behöva vara försiktig när du utforskar de nya områdena som kommer att läggas till i Outward med denna DLC, speciellt ruinerna av Antique Plateau, en enorm stad som förstördes under Scourge-utbrottet och en plats som döljer hemligheter och skatter för dig att upptäcka.

The Soroboreans DLC hämtar sitt namn från en ny falang av handelsmän och akademiker som även kommer att inkluderas i det nya expansionpaketet, och det öppnar upp många nya möjligheter för dig att utforska i Outward. Slutligen inkluderar DLC två nya sätt att utveckla din karaktär. Du kan bli en Hex Mage och använda korruption och blodmagi för att försvaga och förgöra dina fienden, eller använda förmågorna av Speedster för att sänka dina färdighetsnedkylningar och undvika skador i strid. Soroboreans innehåller även ett nyt enchanting-system som tillåter dig att ge magiska egenskaper till din utrustning.

 

 

Om du vill uppleva alla dessa nya funktioner behöver du inte vänta speciellt länge till, för The Soroboreans DLC kommer att finnas tillgängligt för PC den 16e juni och några veckor senare till PlayStation 4 och Xbox One den 7e juli.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

37kr.
Outward
Outward
  • Officiell webbplats : Outward
  • Kategorier : Rollspel
  • Utgivare : Prime Matter
  • Utvecklare : Nine Dots Studio
  • Läge(n) : Solo, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2022 miessemánnu 17
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev