PUBG free edition går mot sitt slut

PUBG free edition går mot sitt slut

Om du började spela Playerunknowns Battlegrounds när det först kom ut  köpte du förmodligen spelet men det fanns en gratisversion av spelet tillgängligt som också var lämpligt för low-end PCs. PUBG Lite erbjöd dig tillgång till Battle Royale-läget men med mindre detaljerad grafik, och det har varit PUBG Corps sätt att försöka få in fler spelare till spelet under ett längre tag. Även om du får en bättre upplevelse om du köper den fullständiga versionen av Playerunknown's Battlegrounds, var PUBG Lite det perfekta valet för många, och vi säger "var" eftersom du inte kan ladda ner det längre.

Nyheten har meddelades genom ett officiellt inlägg på spelets webbplats som lyder som följer:

"Vi är djupt tacksamma all passion och stöd från det fantastiska antalet PUBG LITE-fans som har varit med oss. Under de ansträngande tiderna under COVID-19-pandemin hoppas vi att PUBG LITE kunde ge våra fans ett säkert nöje."

"Tyvärr har vi efter många överläggningar fattat det svåra beslutet att stänga tjänsten och det är dags för vår resa att avslutas."

Sedan igår är den dedikerade webbplatsen för PUBG Lite stängd och det är inte längre möjligt att ladda ner spelet. Om du spelade den här versionen av spelet kan du fortsätta göra det tills den 29 APRIL 2021 05:00 (UTC). Under den perioden kan du fortfarande köpa saker med krediter i spelet som vanligt, inklusive eventuella kvarvarande L-mynt som du kan ha. Spelarstödet för PUBG Lite kommer också att upphöra den 29 maj.

 

 

 

Det finns ingen officiell förklaring till PUBG Lites plötsliga avslut men det är troligt att ha en konkurrent mindre kommer att gynna andra gratis Battle Royale-spel som Fortnite. Naturligtvis är Playerunknown's Battlegrounds fullständiga version fortfarande tillgänglig på PlayStation, Xbox och PC och du kan hitta det till bästa pris på vår jämförelsetjänst om du vill prova på Battle Royale-upplevelsen som populariserade hela genren.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev