Spela Assassin's Creed Origins gratis på PC i helgen

Spela Assassin's Creed Origins gratis på PC i helgen

Nu när Ubisoft har fördjupat sig i utvecklingen av Assassin's Creed Valhalla så är det ett riktigt bra tillfälle att ta en titt på tidigare versioner i serien om du inte spelat dem ännu. Även om varje Assassin's Creed-spel tar dig till en annan historisk tidsperiod för att uppleva spännande äventyr så delar alla ett samband med Assassin's Brotherhood och dess konflikt med Templars som sträcker sig över tidsåldrar. Nu har du en bra chans att spela ett av de senaste Assassin's Creed-spelen gratis på PC, i några dagar. Med början idag fram till söndag den 21a, finns Assassin's Creed Origins tillgängligt gratis via Uplay. Självklart kommer du att behöva ett Uplay-konto för att ladda ner och spela spelet, men om du inte redan har ett kan du enkelt registrera dig på den officiella webbplatsen och skapa ditt eget. Efter det behöver du endast ladda ner spelet och spela ditt hjärtas innehåll via Uplay-appen.

 

 

Assassin's Creed Origins är ett häpnadsväckande äventyr som kommer att ta dig till det antika Egypten. Du kommer att spela som en Medjay vid namn Bayek som tillsammans med hans fru Aya blir involverade i de politiska schismerna i denna tidsålder och de blir till slut de första lönnmördarna. Egypten är uppdelat mellan de som följer den nuvarande faraon, Ptolemy XIII, och folket som är lojala till hans nyligen deporterade syster Cleopatra. Allt eftersom vindarna från inbördeskriget blåser genom landet står arméerna från det romerska imperiet redo att slå till och invadera landet. De hemliga styrkorna som manipulerar dessa händelser från skuggorna kommer att kontakta Bayek och han spelar slutligen en avgörande roll i händelserna som kommer att besluta kontinentens öde.

Med fantastisk grafik, ett nytt stridssystem som känns verkligare så är Assassin's Creed Origins ett av de bästa spelen i serien och ifall du inte spelat det ännu är det definitivt värt din tid. Om du vill hitta bästa priset att köpa det efter gratishelgen, besök då gärna vårt gratis prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev