Valdheim är en sensation på Steam

Valdheim är en sensation på Steam
2021 guov 9 21:19

Survival action är en spelgenre som har blivit ganska populär de senaste åren. Det är ganska tilltalande att börja från noll i en värld där du måste göra vad som krävs för att överleva, och det finns gott om spel som sätter dig i den positionen. Spel som ARK: Survival Evolved och Rust har många fans som tycker att utmaningen i dessa spel är den mest spännande upplevelsen. Därför är det är inte konstigt att ett av survivalspel är ett av de nya mest populära spelen på Valves plattform just nu.

Valheim är en helt ny syn på överlevnadsgenren som för närvarande finns i Early Access. Det sätter dig i skorna hos en nordisk krigare som har dödats i strid och vars själ har förts av valkyrior till skärselden: Valheim. Så dina ärorika strider är inte över och du måste kämpa för att överleva på denna farliga plats under angrepp av gamla fiender av gudarna och monster.

 

 

Valheim lägger en enorm procedurgenererad värld att utforska framför dina fötter. Mystiska länder fulla av hemligheter och dödliga fiender väntar på dig i ett episkt äventyr där upp till 10 spelare kan spela i co-op läge. Spelet är ett oändligt lopp för överlevnad där du måste samla resurser och själv tillverka allt du behöver för att överleva i denna farliga värld. Valheim kommer också att utmana dig med episka slagsmål mot bossar som ger dig imponerande troféer om du kan besegra dem.

Med ett intuitivt system för att tillverka föremål så ger Valheim dig möjligheten att forma världen efter eget tycke genom att skapa alla möjliga typer av byggnader, befästningar och bosättningar. Men det finns också möjligheten att utforska haven och om du bygger fartyg kan du till och med upptäcka nya länder bortom horisonten.

Om du själv vill upptäcka vad Valheim har att erbjuda, kan du hitta det till bästa pris i vår jämförelsetjänst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev