Valheim en succé på Steam Early Access

Valheim en succé på Steam Early Access

Som vi rapporterade igår så har Valheim lyckats bli en sensation på Steam. Det nya överlevnadsspelet, utvecklat av Iron Gate, har blivit riktigt populärt bara några dagar efter att det kom in i Early Access. Det finns redan en mängd spelare som gett sig in i rollen som en nordisk krigare i Vikinga-skärselden, en farlig plats där man behöver anstränga sig rejält och ha lite tur för att överleva. Valheim gick in i Early Access den 2 februari 2021, och dess popularitet har åtföljts av ett antal åsikter på Twitch, där streams har en toppat på över 127 000 tittare under den senaste veckan. Spelet har också en stabil spelarbas på Steam just nu, med en topp på 160 000 användare, vilket är ett ganska bra nummer för ett spel som inte ens officiellt släppts i sin slutliga version.

 

 

Enligt ett meddelande från Iron Gate på Steams forum har Valheim redan sålt över en miljon exemplar på Valves plattform och de lovar att fortsätta arbeta med att förbättra spelupplevelsen och ta itu med alla de problem som spelarna rapporterar.

Våra inkorgar är fyllda till randen med fantastisk feedback och förslag och vi är mycket glada över att se hur engagerad vårt community är i Valheims utveckling. Vi arbetar för närvarande på att ta itu med problem som några av våra spelare har rapporterat för att maximera spelupplevelsen för våra vikingar!

Vi är taggade på att fortsätta arbeta tillsammans under 2021, undertiden kommer vi ge dig massor av coolt nytt innehåll, förbättringar och ... sätt att dö, under tiden som ni spelar i tidig åtkomst och tiden därefter.

Det är viktigt att inte glömma bort att Valheim fortfarande är under utveckling och att spelet kan få genomgå en hel del förändringar under processen. Lyckligtvis ser det redan riktigt bra ut och om utvecklarna lyckas hålla det så kan vi det vara nästa stora hit. Det var något vi såg hända med spel som Fall Guys: Ultimate Knockout förra sommaren, och även om Valheim faller i en helt annan kategori, kan det momentum som dom fått igång vara tillräckligt bra för att lyckas lika bra som ovan nämnda spel.

83kr.
Valheim
Valheim
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev