Amnesia: Rebirth får ett adventure mode

Amnesia: Rebirth får ett adventure mode

Amnesia-serien får de flesta spelare att tänka på psykologisk terror, mörker och skräck. Att vakna på en okänd plats utan att komma vem du är eller ditt förflutna är redan en chockerande upplevelse, men om du jagas av skrämmande varelser i en märklig miljö så kommer upplevelsen att eskalera till en punkt där du bara vill fly. Amnesia: Rebirth, den sista delen i serien, gör ett mycket bra jobb att hålla den känslan fräsch med nya karaktärer och miljöer. Spelet sätter dig i skorna av Tasi Trianon, en kvinna som vaknar mitt i den algeriska öknen med många frågor om hennes förflutna och följer mönstret av tidigare delar i serien. Det erbjuder en spännande upplevelse som håller dig på tårna från början till slut.

 

 

Men utvecklaren Frictional Games verkar vara intresserade av att prova nya saker, och tack vare en ny uppdatering kommer du få möjligheten att utforska världen i Amnesia: Rebirth på ett helt nytt sätt. Adventure Mode låter dig förvandla spelet till en utforskningsupplevelse genom att ta bort monstren och lägga till några pussel. Amnesia: Rebirths creative lead Fredrik Olsson har förklarat det på följande sätt:

 

"Vi tror att alla som älskar ett bra berättelsedrivet äventyrsspel kommer att bli entusiastiska över det här nya spelläget. Det är inte alla som gillar skräck och vi vill inte att det ska hindra människor från att uppleva Tasis berättelse. Vi gjorde något liknande när vi släppte Safe-läget för SOMA. Det blev extremt väl mottaget och öppnade spelet för en mycket bredare publik, något vi hoppas också kommer att hända med Rebirth. "

 

Om du köpte Amnesia: Rebirth för att få en adrenalinhöjande skräckupplevelse kanske Adventure Mode inte är något för dig men om du vill uppleva spelet ur ett helt nytt perspektiv, kommer det att vara det perfekt. Det nya läget låter dig veta mer om Tasis berättelse utan att du behöver oroa dig för att slukas av en okänd varelse varje minut.

 

  • Officiell webbplats : Amnesia Rebirth
  • Kategorier : Äventyr
  • Utgivare : frictional games
  • Utvecklare : frictional games
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 20
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev