Techland tar Dying Light 2 till nästa nivå

Techland tar Dying Light 2 till nästa nivå

Dying Light 2 byggdes med föregångarens enorma framgångar som grund och det har inte gjort fansen besvikna. Det nya parkour-systemet, som är skräddarsytt för andra spelmekaniker än rörlighet, ger spelet en dynamik som är unik för ett zombiespel. Det är bara tip of the iceberg i Techlands senaste zombiespel, som erbjuder en spännande upplevelse utan dess like för fans av genren.

Dying Light 2 Dying Light 2 har fått ytterligare innehåll och förbättringar sedan det släpptes, men Techland har ambitiösa planer för det och har tillkännagivit en ny uppdatering som kommer att ta skräcksidan av till en överlägsen nivå.

Läskigare än någonsin

I en intervju med The Gamer har Dying Light 2 -chefen Tymon Smektała avslöjat studions planer på att radikalt förbättra spelet för att göra det till en riktig skräckupplevelse på natten. Som fans av serien vet blir zombies mer aktiva och farliga i Dying Light 2 under natten och de utgör en verklig utmaning för spelare som inte är tillräckligt försiktiga. Techland vidtar åtgärder för att göra den upplevelsen ännu bättre.

"Skräck blev en stor del av Dying Lights DNA så vi kommer att behålla det som en del av upplevelsen framöver. Vår nästa uppdatering, som planeras till början av sommaren, fokuserar exakt på detta - vi ökar vår nattupplevelse och gör den ännu läskigare. Vi hoppas kunna skapa en spännande upplevelse som får våra spelare att "skita på sig". Vi planerar att göra allt vi kan - spelmekanik, visuella trick, ljudskrämsel. Gör er redo!"

I kombination med en djupare nivå av skräck kommer den dynamiska handlingen i Dying Light 2 att förvandlas till en frenetisk upplevelse som kommer att dra ännu fler spelare till en franchise som är en av de mest populära i genren. Lanseringen av den andra DLC:n för spelet senare i år kommer också att bidra till att hålla Dying Light 2 vid liv mycket längre. Om du ännu inte har upplevt den adrenalinkick som det innebär att spela spelet kan du naturligtvis använda vår komparator för att köpa Dying Light 2 cheap när som helst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev