Techland bekräftar att Dying Light 2 kommer under 2021

Techland bekräftar att Dying Light 2 kommer under 2021

Survival-skräck har alltid varit populärt bland gamers och det finns gott om bra spel tillgängliga i genren för den som vill ha en upplevelse som är hårresande. Bland spelen i genren lyser Dying Light's stjärna klart tack vare dess spännande gameplay och funktioner som en enorm öppen värld infekterad av zombies att utforska, ett parkour-system som gör rörelsemönster mer flytande och flera olika multiplayer-lägen. Men spelet är redan sex år gammalt, och det finns många spelare som väntar på Dying Light 2, en uppföljare som utannonserades för ett tag sedan.

Det är allmänt känt att utvecklaren Techland inte har haft det alltför lätt med utvecklingen av Dying Light 2. Ett antal problem har orsakat förseningar och även om releasen av spelet är planerad till i år finns det många spelare som tvivlar fortfarande på att utvecklarna kan lansera det i tid. För inte så länge sedan lovades en uppdatering om hur det går med Dying Light 2, och den kom igår i form av en video där de bekräftar att de tänker släppa spelet i år och att de arbetar hårt för att det faktiskt ska ske.

 

 

Videon visar några bilder från Dying Light 2, men utöver det tjänar det till att bekräfta att studion är engagerad i utvecklingen av spelet och att de, enligt de själva, "kommer att vara redo att börja prata om det mycket snart". Problemet när du meddelar ett såpass efterlängtat spel för tidigt är att det kan bli en del missnöje hos dem som väntat på att spela det. Det kommer förmodligen att lugna sig lite när de börjar avslöja mer information om Dying Light 2 och vi vet alla vad vi kan förvänta oss.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev