Instant Gaming EU
 
 

Köp PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  • PC
  • XboxOne

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) är ett tv-spel som vill visa oss hur en riktig Battle Royale ser ut. Vill du se hur det verkligen känns att isoleras i ett utrymme med andra spelare som vill överleva? PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS vill visa dig precis det, och mer därtill. Spelet utvecklas med communityfeedback så att utvecklarna vet i vilken riktning som spelarna vill att spelet ska ta, vilka ändringar som bör göras och så vidare. Överlevnad är huvudsaken, och eftersom alla startar med absolut ingenting så är jakt på vapen och förplägnad avgörande. Spänning, panik, rädsla och det primala drivet för överlevnad kickar in när du försöker att hitta allt som kan hjälpa dig att överleva i denna hotfulla miljö, men andra gör detsamma så håll alltid dina ögon öppna för potentiella hot.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS utspelar sig på en enorm 8x8 km stor ö. Landskapet är fascinerande och detaljrikedomen är fantastisk, allt detta spelar in på spelets djupa atmosfär och immersion. Du kan resa till fots och vara finurlig eller så kan du använda fordon för att förflytta dig snabbt. Alla gör sitt bästa för att överleva så länge som möjligt, vilket är svårt när alla är fiender med varandra.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS visar oss hur spännande överlevnadsgenren är genom att framhäva spelarna som det största hotet. Skaffa ett vapen, samla förplägnader, och skjut allt som rör sig.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) ger en högkvalitativ Battle Royale-upplevelse, med bra grafik, utmärkta skjut- och vapenmekanismer, och först och främst känslan av att du är ensam mot alla andra spelare som även de gör sitt bästa för att överkomma hinder och vara den sista överlevande.

Läs mer
This game is free to play, and offers additional paid content

Packs and additional content for PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Använd din CD-nyckel på Steam.

Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

 

Kommentarer om PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Milton
Milton
2019 mies 1 09:15 dlcompare.es
Alguien sabe si hay algún problema si compro key de pubg China lo activo con vpn, será que no me dará problemas después?
Vet någon om det finns ett problem om jag köper nyckel pubg Kina jag aktiverar den med vpn, det kommer inte att ge mig problem senare?
Bastien
Bastien
2018 juov 24 18:35 dlcompare.fr
Super jeu à un super prix, je participe au concour ;)
Bra spel till ett bra pris, jag deltar i tävlingen ;)
Aganov Boris
Aganov Boris
2018 juov 16 17:33 dlcompare.com
I absolutely love this game! I love the competitive aspect of it. Should try this one!
Jag älskar det här spelet! Jag älskar tävlingsaspekten i det. Du borde prova det här spelet!
Dev
Dev
2018 juov 14 19:09 dlcompare.com
This game looks good, and I love the battle royale theme going on. (I was a fan long before Fortnite, relax lol). I heard that you need a really good PC to run this however. Just in time for the holidays ;)
Det här spelet ser bra ut och jag älskar battle royale-temat. (Jag var ett fan långt före Fortnite, slappna av lol). Jag har hört att man behöver en riktigt bra dator för att köra detta dock. Precis i tid för semestern ;)
Mirzu42
Mirzu42
2018 geas 5 13:22 dlcompare.com
Absolutely fantastic game. Would reccomend for anyone who loves battle royale
Ett helt fantastiskt spel. Skulle rekommendera det till alla som älskar battle royale.
Anita
Anita
2017 juov 4 13:26 dlcompare.com
Absolutely love this game!! I bought it on steam and I can't stop playing it. Make sure your computer has some good specs cause with a high end graphics card the graphics on this game are stunning!
Jag älskar verkligen det här spelet!! Jag köpte det på Steam och jag kan inte sluta spela det. Se till att din dator har bra specifikationer, för med ett högklassigt grafikkort är grafiken i det här spelet fantastisk!
Jualarx
Jualarx
2017 golg 16 14:33 dlcompare.es
La vedad que el precio e compra me dejo super sorprendido, aya tengo un dia que lo compre y no dejo de jugarlo. El juego aun no esta en su mejor optimizacion, pero se puede hacer algunos ajuste para disfrutar de varias horas de diversión.
Sanningen att priset och inköpspriset lämnade mig super överraskad, aya jag har en dag att jag köpte det och slutar inte spela det. Spelet är ännu inte optimalt optimerat, men du kan göra några justeringar för att njuta av flera timmars spelglädje.
Radouan
Radouan
2017 čakč 25 20:17 dlcompare.fr
Très bon prix et sa fait gagner du temps ! Merci dlcompare
Mycket bra pris och det sparar tid! Tack dlcompare
Didani
Didani
2017 borg 7 01:49 dlcompare.fr
J'adore ce site de comparation pour les jeux c'est top j'ai réussi à trouver ce jeux pubg et je le kiffe une tuerie !
Jag älskar den här jämförelsesajten för spel, den är fantastisk, jag lyckades hitta det här pubg-spelet och jag älskar det!
nicolas
nicolas
2017 suoi 13 19:58 dlcompare.es
Muy buena la pagina , encontre los mejores descuento para un juego nuevo , auque bastante caro esta el juego en todo lado , buena pagina
Mycket bra webbplats, jag hittade de bästa rabatterna för ett nytt spel, även om spelet är ganska dyrt överallt, bra webbplats.
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev