Eneba COM
 
 

Köp Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass är ett fantastiskt spel för alla inbitna spelare. Den här specialversionen av den populära anime-serien ger spelarna en unik upplevelse med många timmars spännande uppdrag och innehåll. Säsongspasset ger användarna tillgång till ytterligare berättelser, karaktärer, dräkter och ninjainfokort så att de kan gå vidare på sin resa och bli riktiga ninjor.



    I Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass får spelarna utforska detaljerade scenarier och slåss mot fiender från båda sidor av kriget med kraftfulla kombinationer och intensiva fusioner som leder till spektakulära strider mellan varje karaktär. Fans kommer också att kunna besöka ikoniska platser som Hidden Leaf Village, där den unge Naruto tränade under Jiraiya-Sensei innan hans ödesdigra uppdrag att rädda Konoha. Vid sidan av utforskandet finns det också många utmaningar som väntar på dem som är modiga nog att ta sig an dem. Season Pass innehåller exklusivt innehåll, t.ex. kombinationstekniker som gör att två karaktärer eller grupper av karaktärer kan gå samman med imponerande fusionsattacker för att besegra även de tuffaste motståndarna snabbare än någonsin tidigare. Dessutom får du kostymer från tidigare spel som ger spelarna fler alternativ när de anpassar sina favoritkämpars utseende. De extra spelbara karaktärerna som ingår i paketet ser till att det inte råder någon brist på hjältar som är redo för action när som helst, så att du kan uppleva ännu fler spännande strider.



    Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass är det perfekta sättet för alla fans av serien att få ut ännu mer av sin spelupplevelse. Spelarna kan låsa upp nya förmågor och dräkter, utforska historier som aldrig tidigare visats och slåss mot fiender med kraftfulla fusionstekniker. Allt detta skapar en oförglömlig resa som kommer att hålla fansen engagerade i timmar i sträck.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

    De bästa priserna för Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev