Instant Gaming EU
 
 

Köp Tomb Raider: Underworld

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tomb Raider: Underworld är ett action-äventyrsspel som utvecklats av Crystal Dynamics och publicerats av Eidos Interactive. Det är den åttonde delen i Tomb Raider-serien, efter 2006 års Tomb Raider: Legend. Spelet följer huvudpersonen Lara Croft när hon ger sig ut på en resa för att ta reda på vad som hände med hennes mor som försvann flera år tidigare.



    Spelaren tar kontroll över Lara och utforskar olika platser runt om i världen, löser pussel och slåss mot fiender samtidigt som han eller hon letar efter artefakter som kan hjälpa honom eller henne i sitt sökande. Allt eftersom de går framåt i spelet kan spelarna uppgradera Laras vapen och förmågor som hjälper dem att ta sig an svårare utmaningar. Tillsammans med traditionella plattformselement som vägglöpning och klättring kan spelarna också använda fordon som motorcyklar och snöskotrar för att snabbt ta sig igenom områden.



    Tomb Raider: Underworld erbjuder en spännande upplevelse för spelare på alla nivåer; oavsett om du letar efter en intensiv utmaning eller bara vill ha ett spännande utforskningsspel - den här titeln har allt. Med sin fantastiska grafik och engagerande berättelse kommer Tomb Raider: Underworld garanterat att ge många timmars underhållning för alla spelare som är ute efter äventyr!

    Läs mer

    De bästa priserna för Tomb Raider Underworld

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Tomb Raider: Underworld

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev