Eneba COM
 
 

Köp Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass är det ultimata sättet för spelare att uppleva ett av de bästa stealth shooter-spelen på marknaden. Detta actionfyllda spel ger spelarna möjlighet att bli elitsnipers och använda sina färdigheter i intensiva taktiska scenarier. Det är fullt av strategi, miljöinteraktioner och spännande uppdrag som kommer att hålla dig klistrad vid skärmen tills du har slutfört dem.



    Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass innehåller två stora enspelarexpansioner: Lydias flykt och Sabotaget. Dessa expansiva kampanjer introducerar nya karaktärer, platser, vapen och mäktiga fiender som kommer att utmana även de mest erfarna krypskyttarna. Nya nivåer ingår också för både berättelseläget och Sniper Challenges - vilket ger spelarna en chans att bemästra sina skarpskyttekunskaper i flera olika miljöer.



    Förutom dessa två fängslande enspelarberättelser kan fansen se fram emot två flerspelarkartor som också är tillgängliga med detta pass, så att de kan njuta av några tävlingsmatcher med sina vänner eller främlingar runt om i världen. Spelare som köper detta exklusiva innehållspaket får också tillgång till ytterligare vapen som ett terrängfordon, prickskyttegeväret McMillan TAC-338A och en förenad båge som kan ge dig ett övertag över motståndarna i hetsiga strider. Med alla dessa spännande funktioner är det inte konstigt att Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass är ett av de mest eftertraktade paketen för seriösa spelare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Sniper Ghost Warrior 3

    De bästa priserna för Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev