Eneba COM
 
 

Köp Tokyo Mirage Sessions ♯FE

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Tokyo Mirage Sessions ♯FE är ett crossover-rollspel som kombinerar gameplay, berättelse och element från Shin Megami Tensei från Atlus och Fire Emblem-serien.



      En interdimensionell ondska har invaderat det moderna Tokyo. Följ en grupp tonåringar, manifesterade som ikoniska Fire Emblem-karaktärer, som blir allierade med vänliga Mirages och smälter samman med dem för att bli Mirage Masters. Under täckmantel av talangbyrån Fortuna Entertainment kämpar Mirage Masters för att skydda oskyldiga människor från de onda Mirages och ta reda på vem som ligger bakom attackerna. De onda Mirages försöker skörda energi som kallas Performa, den kreativa energin, från människor och är ansvariga för flera försvinnanden.



      De turbaserade striderna använder på ett skickligt sätt striderna från Fire Emblem- och Atlus-rollspelen för att skapa en unik upplevelse. Du kommer att kunna tillverka vapen; spela sedan på dina styrkor och krossa dina fiender. Spelet är fullt av roliga nickar till flera fandoms, inklusive Fire Emblem-referenser, fängelsehålor med tema på underhållningsindustrin och fantastiska musikaliska framträdanden.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Tokyo Mirage Sessions ♯FE ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Tokyo Mirage Sessions ♯FE-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Tokyo Mirage Sessions ♯FE:s kategori : Äventyr.

      Kommentarer om Tokyo Mirage Sessions ♯FE

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev