Star Wars: Battlefront II reser sig ur askan

Star Wars: Battlefront II reser sig ur askan

Det är ingen hemlighet att Star Wars har många fans men det är inte bara filmerna som är oerhört populära, det finns serier, böcker, TV-serier och videospel som låter dig dyka in i det universum som George Lucas skapat. När det gäller videospel är Star Wars Battlefront II en av de största titlarna och det har uppmärksammats av många fans sedan det först släpptes. Lanseringen kom med mycket kontrovers kring lootboxarna i spelet, men utvecklaren lyckades forma spelupplevelsen till en som tilltalade många spelare genom att lägga till mer innehåll och ny spelmekanik allteftersom.

 

 

Även om det finns människor som älskar att delta i de massiva striderna som Star Wars Battlefront II erbjuder, skiftades fokus för fansen till andra spel som Star Wars: Squadrons och Star Wars Jedi: Fallen Order när dessa spel lanserades. Men Battlefront II är för närvarande tillgängligt gratis på Epic Games Store, och det har visat sig vara den bästa anledningen för ännu fler fans att spela det. Framgången med deras giveaway, som startade förra torsdagen, har varit så stor att det är troligt att du kommer att fortsätta att ha problem med att spela multiplayer-spel i Star Wars Battlefront II även idag. Trycket på EA:s servrar var så stort att dom kraschade några gånger under helgen och spelare har inte kunnat ansluta till dem för att delta i multiplayerspel.

 

 

Naturligtvis har EA arbetat med att åtgärda dessa problem och allt verkar fungera bra idag, men det kan också bero på att helgen är över. Om du väljer att tanka hem spelet gratis till PC via Epic Games Store så kom ihåg att single playerkampanjen i spelet är spelbar i alla fall. Du har fram tills den 21a januari på dig att få din gratiskopia av Star Wars Battlefront II på Epic Games Store. Efter det kommer spelet att ersättas av nästa gratisspel - Galactic Civilizations III.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev