Instant Gaming EU
 
 

Köp Batman: Arkham VR

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Batman: Arkham VR är ett virtual reality-spel som utvecklats av Rocksteady Studios och publicerats av Warner Bros. Interactive Entertainment. Spelet utspelar sig i Gotham City, där spelarna tar på sig rollen som Batman, den ikoniska superhjälten som är en vigilante, i ett nytt Arkham-mysterium. Spelet är utformat för att ge spelarna en verkligt uppslukande upplevelse, genom att utnyttja kraften i den virtuella verkligheten för att få dem att känna att de lever i Batman-universumet.



    I Batman: Arkham VR måste spelarna använda sina detektivkunskaper för att lösa ett mordmysterium och i slutändan avslöja en ondskefull komplott som hotar Gotham City. Spelet spelas helt och hållet från Batmans perspektiv, vilket får spelarna att känna sig som om de är själva den maskerade korsriddaren. Spelarna måste utforska olika platser i Gotham City, inklusive Batcave, Wayne Manor och det ökända Arkham Asylum, för att sätta ihop ledtrådarna och lösa mysteriet. En av de utmärkande funktionerna i Batman: Arkham VR är den fantastiska grafiken och den medryckande ljuddesignen. Spelets virtual reality-teknik gör att spelarna kan se och höra Gotham City på ett otroligt verklighetstroget sätt. Spelarna kan interagera med föremål i miljön, som datorer och vapen, för att hjälpa dem i deras utredning. I spelet finns också många minnesvärda karaktärer från Batman-universumet, bland annat Jokern, kommissarie Gordon och Alfred.



    På det hela taget ärBatman: Arkham VR ett spel som måste spelas för fans av Batman-serien eller alla som älskar uppslukande virtual reality-upplevelser. Spelets fantastiska grafik, övertygande berättelse och uppslukande ljuddesign bidrar alla till en oförglömlig spelupplevelse som verkligen får spelarna att känna att de är Batman. Vare sig du utforskar Batcaves djup eller slåss mot Jokern är Batman: Arkham VR ett spel som du inte vill missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Batman Arkham VR

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Batman: Arkham VR

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev