Instant Gaming EU
 
 

Köp Batman: The Enemy Within - The Telltale Series

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Batman: The Enemy Within - The Telltale Series är ett episodiskt äventyrsspel som fortsätter berättelsen om Batman - The Telltale Series. Detta nya kapitel, som utvecklas av Telltale Games, innehåller Batman och hans alter ego Bruce Wayne som möter nya utmaningar och motståndare i Gotham City. Spelet finns tillgängligt på flera olika plattformar.



    I det här nya kapitlet är Riddler tillbaka i Gotham City och släpper lös ett nytt skräckvälde med hemska pussel som utmanar Batmans intellekt och mod. Men detta är bara början på en mycket större kris som hotar att förstöra Gotham och allt som Batman har kämpat för. Som Bruce Wayne måste du navigera i de farliga vattnen hos Gothams politiska elit, manipulera nyckelspelare för att få en fördel och fatta svåra beslut som inte bara påverkar Wayne Enterprises utan även själva staden.



    Med sin karakteristiska grafiska stil och övertygande berättelse erbjuder Batman: The Enemy Within - The Telltale Series spelarna en unik och uppslukande spelupplevelse. De val du gör som Bruce Wayne och Batman får verkliga konsekvenser i spelet och påverkar berättelsen och dess karaktärer på både små och stora sätt. Spelet har också en begåvad skara röstskådespelare, bland annat Troy Baker som Bruce Wayne/Batman, Anthony Ingruber som Jokern och många fler. På det hela taget är Batman: The Enemy Within - The Telltale Series ett måste för alla Batman-fans och älskare av äventyrsspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Batman The Enemy Within The Telltale Series

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Batman: The Enemy Within - The Telltale Series

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev