Instant Gaming EU
 
 

Köp Batman: A Telltale Game Series

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    TellTale Games är kända för sina titlar med episodiskt innehåll, med allt från The Walking Dead, till Tales from the Borderlandsoch mycket mer. Men nu tar de sin spelstil till en helt ny nivå med en av de bästa karaktärerna som någonsin gjorts: Batman. I Batman: A Telltale Game Series tar du på dig rollen som Bruce Wayne och hans alter ego Batman när de försöker rädda Gotham från ett hav av korruption både utifrån och inifrån. Gör inga misstag, det här är inte bara en Batman -historia, det här är en Bruce Wayne-historia, en som visar karaktären på ett sätt som du aldrig har sett förut, och sätter honom på prov som aldrig förr när han kämpar mot gangsters, politiker, tidigare vänner och nya fiender när han försöker rädda staden han älskar. När Bruce bestämmer sig för att hjälpa en ny uppåtsträvande advokat som vill bli borgmästare, Harvey Dent, upptäcker Bruce att den politik som omger Gotham är mörkare än vad han någonsin trodde. För att lägga till mysteriet om vad som pågår kommer hans tidigare vän Oswald Cobblepot på ett mystiskt sätt tillbaka, och han är inte så snäll som du minns. För att göra saken värre orsakar en tjuv vid namn Catwoman också problem, och en mystisk person som kallar sig "Child of Arkham" sprider rädsla och panik i hela staden. Denna till synes orelaterade rad av händelser kommer att knytas samman till en berättelse som kommer att utmana hur du spelar spelet. For Batman: A Telltale Game Series är ett spel som definieras av dina val, och det innehåll du får se kommer att bero på vilken väg du väljer. Rädda Gotham, rädda ditt arv.

    Läs mer

    De bästa priserna för Batman A Telltale Game Series

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Batman: A Telltale Game Series

    Bobby
    Bobby
    2022 suoi 6 00:00 dlcompare.fr
    Ce jeu est vraiment bien, il est même l'un des meilleurs jeux telltale. Le scénario m'a clairement tenu en haleine, j'ai enchaîné les épisodes sans me lasser. Si vous souhaiter jouer à un jeu telltale, je vous le conseil vivement !
    Det här spelet är riktigt bra, det är till och med ett av de bästa Telltale-spelen. Handlingen höll mig helt klart på tårna, jag gick igenom alla avsnitt utan att bli uttråkad. Om du vill spela ett telltale-spel kan jag varmt rekommendera det!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev