Instant Gaming EU
 
 

Köp Batman: Arkham Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Batman: Arkham Collection är ett spel för vuxna och spelare som vill njuta av ett spännande äventyr. Det består av kritikerrosade spel från den hyllade och prisbelönta Batman: Arkham-serien av Rocksteady Studios, nämligen Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, och slutligen Batman: Arkham Knight med dess expansion, Batman™: Arkham Knight Season Pass.



    Samlingen erbjuder en fantastisk upplevelse där spelarna tar kontroll över den kapade korsriddaren när han kämpar mot de ökända kriminella gängen i Gotham City. Detta inkluderar att försöka befria staden från de galna planer som skapats av Jokern, Fågelskrämman, Harley Quinn och andra ikoniska skurkar. I varje kapitel av denna episka saga full av action, spänning och intriger måste du använda taktiker som smygande och kampsport för att överleva genom dessa urbana djungler fyllda med fiender som kommer att göra sitt bästa för att överlista dig varje steg på vägen. När spelarna tar sig igenom varje spel i det här paketet får de tillgång till nya förmågor som att använda gadgets som bataranger eller gripkrokar samtidigt som de deltar i spännande uppdrag som kräver specialiserade tekniska sviter eller hemliga stridsstilar. Under resans gång kan de också rekrytera allierade bland olika karaktärer från DC-seriernas universum som Robin eller Nightwing - samt andra medlemmar av Bat-familjen - för att hjälpa dig i ditt uppdrag att befria Gotham City från ondskan.



    För den som letar efter en komplett spelsamling med Batman: Arkham är Batman: Arkham Collection verkligen värt att ta en titt på. Det erbjuder timmar och åter timmar av spännande actionfyllda äventyr som förflyttar spelarna till den mörke riddarens värld. Med sitt solida spelupplägg, fantastiska grafik och unika berättelser är Batman: Arkham Collection ett viktigt köp för alla Batman-fans eller spelare som vill känna att de lever Bruce Waynes liv.

    Läs mer

    De bästa priserna för Batman Arkham Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Batman: Arkham Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev