Instant Gaming EU
 
 

Köp LEGO Batman 3 : Beyond Gotham

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    LEGO Batman 3: Beyond Gotham är ett actionfyllt plattformsspel som sätter spelarna i den legendariska Caped Crusaders skor. I ett dynamiskt LEGO-universum måste spelarna använda sig av Justice Leagues krafter för att rädda jorden och återställa freden.



    Spelet fokuserar på utforskning och pussellösning och låter spelarna navigera genom ikoniska platser samtidigt som de samlar in samlarföremål och låser upp olika karaktärer. Dessutom finns det gott om prylar och vapen som kan användas för att bekämpa fiender eller till och med förflytta sig mellan världar! Spelarna har tillgång till ett stort urval av karaktärer med unika förmågor - alla med speciella rörelser som kan användas taktiskt mot motståndare eller för att få sällsynta belöningar!



    Grafiskt sett ser LEGO Batman 3: Beyond Gotham fantastisk ut - med livliga animationer och detaljerade modeller som ger varje karaktär massor av personlighet! Spelets soundtrack är lika imponerande - med en eklektisk blandning av uppåtriktade melodier som passar perfekt till den kaotiska atmosfären!



    På det hela taget kommer LEGO Batman 3: Beyond Gotham att ge många timmars underhållning för alla åldrar! Med sin fängslande berättelse, intressanta pussel och härliga grafik är det garanterat en underhållande upplevelse från början till slut!

    Läs mer

    De bästa priserna för LEGO Batman 3 : Beyond Gotham

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om LEGO Batman 3 : Beyond Gotham

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev