Instant Gaming EU
 
 

Köp Jagged Alliance 3

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den turbaserade taktikserien kommer tillbaka till livet i ett nytt äventyr med Jagged Alliance 3. Led en grupp legosoldater när de kämpar för att störta en paramilitär organisation som har tagit kontroll över Grand Chien, ett land som är känt för att vara rikt på naturresurser. Efter att den valda presidenten försvinner etablerar sig The Legion som landets nya härskare och terroriserar medborgarna. Din uppgift är att ta ner organisationen med alla nödvändiga medel och hitta presidenten. Ditt rykte som den bästa föregår dig men nu måste du bevisa det.



    I Jagged Alliance 3 styr du en grupp legosoldater i taktiska turordningsbaserade strider. Var och en av medlemmarna i ditt team har unika förmågor och du måste lägga upp en strategi och kombinera dem för att uppnå olika mål på en mängd olika uppdrag. Du börjar ditt äventyr med ett litet team, men det är möjligt att rekrytera fler medlemmar och träna lokalbefolkningen för att skapa en styrka som kan slåss mot The Legion. Jagged Alliance 3 har RPG-mekanik som låter dig förbättra dina legosoldater när de får erfarenhet och stiger i nivå. De kan låsa upp nya förmåner och förmågor som gör det möjligt att använda olika tillvägagångssätt i strid.



    Du kan spela Jagged Alliance 3 solo eller tillsammans med andra vänner i samarbetsläge online. Grand Chiens öde ligger i dina händer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Jagged Alliance 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Jagged Alliance 3

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev