Instant Gaming EU
 
 

Köp Assassin's Creed III Remastered

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Assassin’s Creed III Remastered är ett actionfyllt och spännande äventyr med en öppen värld. Spelarna tar på sig rollen som en mästermördare - från att befria kolonierna till att jaga tempelriddare och mycket mer!



    Gameplayet består av intensiva strider, hisnande uppdrag och dynamisk dialog - allt medan du njuter av underbar grafik. Spelarna kan också utforska en rad olika vapen & förmågor för ännu bättre resultat!



    Visuellt sett ser Assassin's Creed III Remastered otroligt bra ut - med fantastisk 4K / HDR-visualisering som ger platsen liv. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina dynamiska ljudspår och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett fängslande kampanjläge - som låter spelarna utforska den stora öppna världen och forma Amerikas framtid på sitt eget sätt. Det här läget innehåller också utmanande pussel som kräver taktiskt tänkande och skickligt utförande för att klara av dem.



    På det hela taget kommer Assassin's Creed III Remastered garanterat att tilltala alla som gillar action-äventyrsspel. Med sin fängslande berättelse, banbrytande mekanik och spännande strider kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Assassin's Creed 3 Remastered

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Assassin's Creed III Remastered

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev