Lanseringstrailern till Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids har släppts

Lanseringstrailern till Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids har släppts

Det senaste äventyret i Ubisofts populära serie, Assassin's Creed Valhalla, släpptes för sex månader sedan och har sedan dess fångat spelarnas hjärtan med sin spännande historia och spelupplevelse. Spelet har redan fått ytterligare innehåll genom gratis uppdateringar och tidsbegränsade evenemang. Med tillägget av River Attacks, Yule Season och nyligen Eostre Season och den senaste uppdateringen i april med tre nya färdigheter har spelarna inte haft tid att bli uttråkade. Men för dem som vill ha mer har Ubisoft förberett tre kommande expansioner för Assassin's Creed Valhalla som tillkännagavs innan spelet ens hade släppts.

Den första av dessa, Wrath of the Druids, skulle ursprungligen släppas den 29 april, men sköts fram till den 13 maj. Spelare som har sett fram emot den nya delen kommer att kunna spela den imorgon, men redan idag kan du kolla in lanseringstrailern och lära dig mer om vad du kan förvänta dig i denna första expansion.

 

 

Wrath of the Druids tar dig från England till Irland för att upptäcka en gammal druidsekt, Children of Danu, vars medlemmar sprider rädsla och kaos kring kungadömena. Du måste undersöka dem för att lösa deras mysterier, samtidigt som du försöker ena de olika kungadömena. Men det kommer inte att bli en lätt uppgift, eftersom vart och ett av dem kommer att försvara sina egna intressen.

Wrath of the Druids kommer att finnas tillgänglig för nedladdning med start midnatt, och expansionen finns både som en del av Assassin's Creed Valhalla Season Pass och separat. Om du vill hitta det bästa priset för Assassins's Creed Valhalla och dess expansioner kan du besöka vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev