Apocalypse är Rainbow Six Siege:s nya event

Apocalypse är Rainbow Six Siege:s nya event

Säsongsevents är ett bra sätt att hålla saker och ting fräscha i videospel, och när det gäller shooters är det alltid bra att introducera lite variation i form av nya kartor eller spellägen som ändrar spelarnas rutiner, även om det bara är gäller för en begränsad tid. Rainbow Six Siege har inget att bevisa för sina spelare eftersom det är ett av de mest populära förstapersonsshooters som finns ute just nu, men Ubisoft kommer att krydda det hela med ett helt nytt säsongsevent där du ska rädda världen på ett mycket ovanligt sätt.

Apocalypse är ett nytt event till Tom Clancy's Rainbow Six Siege där spelarna kommer att vara det sista hoppet för mänskligheten. För hundra år sedan var ett kärnvapenkrig orsaken till att det mänskliga samhället som vi känner det försvann och större delen av planeten är nu ödemark. Överlevande har gått samman i klaner och två av dem kämpar om kontrollen över den sista växten på jorden, en skatt som innehåller hemligheten för att återskapa livet på planeten. Eventet kommer att bjuda på två lag med fyra spelare i en ny version av Outback-kartan. Försvararna måste skydda växtbehållaren tills tiden går ut och de kan flytta den genom kartan. Anfallarna måste ta kontroll över behållaren, och för att hjälpa dem i deras uppgift kommer de att kunna skanna alla rum för att ta reda på om det finns någon försvarare där inne.

 

 

på samma sätt som det brukar vara med events i Tom Clancy's Rainbow Six Siege, fungerar Apocalypse också som en ursäkt för att införa nya kosmetiska föremål i spelet. Du kommer att få ett paket med några av dem om du loggar in under eventet och andra kommer att kunna fås med R6 krediter och renown i spelet. Du kan hitta personliga huvudbonader, uniformer och vapenskins bland dessa. Apocalypse finns redan tillgängligt på Rainbow Six Siege och kommer att pågå till den 18 maj 2021.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev