Instant Gaming EU
 
 

Köp Faeria

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Faeria är en unik blandning av två spel: en deck builder och ett strategiskt brädspel - ett spel som både du och din motståndare skapar under tiden.



    A million possibilities. Skapa en kortlek med hjälp av över 300 olika kort. Välj varelser att spela och kraftfulla trollformler att kasta. Tack vare spelets DLC-modell behöver du inte köpa separata kortpaket eller gå igenom kostsamma mikrotransaktioner.



    Shape the playing field. Lägg ner olika typer av mark för att passa din strategi. Varje varelse som du äger kan endast spawna på vissa typer av mark: berg, skog, öken, vatten och neutral mark. Landets form avgör också var din varelse kan förflytta sig för att attackera din fiende. Att välja var du ska placera landområden är en viktig ingrediens för att vinna.



    Play in various modes. Du kan göra solouppdrag mot AI, spela PvP eller göra samarbetsuppdrag med en vän. Du kan också gå in i Draft-läget och testa dina färdigheter i däckbygge mot datorn eller en mänsklig spelare. Du kan till och med tävla i officiellt erkända turneringar i Faeria e-sportcommunity.



    Med vacker kortkonst, aktivt gemenskapsstöd och välbalanserad mekanik är Faeria inget annat än en häpnadsväckande konkurrenskraftig deckarbyggare. Upplev magin i att forma din egen värld i Faeria.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Faeria

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Faeria

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev