Köp It Takes Two

 • PC
 • PS4
 • Switch
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  Följ med Cody och May på ett fantastiskt äventyr som de aldrig hade förväntat sig att uppleva. I It Takes Two har de förvandlats till dockor genom en kraftfull förtrollning och nu måste de hitta ett sätt att överleva i den magiska värld som de är fångade i. Trots sina olikheter som par måste de samarbeta för att lösa en mängd olika pussel och utmaningar om de vill återvända till sina mänskliga former.  Upplev ett spännande äventyr som är byggt för två personer och spelas i delat skärmläge för maximalt nöje. Hjälp May och Cody att övervinna sina olikheter när de samarbetar för att klara av alla utmaningar som de kommer att möta under denna märkliga resa. Du kan bjuda in en annan spelare att delta i detta äventyr gratis med Friend's Pass, så länge ni spelar på samma plattform.

  Läs mer

  De bästa priserna för It Takes Two

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

  Använd din PS5 på Playstation Network.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   
  Avgifter

  (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 18 leverantör(er) som stöder 6 DRM-system: Steam, Xbox Live, EA app, Sony PSN, Epic Games, Nintendo eShop6 plattform(ar) - PC, PS5, PS4, Switch, XboxOne, Xbox Series X. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 95 digitala erbjudande(n). För fysiska kopie-erbjudanden hittade vi 4 priser. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 kommentarer redan delade.

  Kommentarer om It Takes Two

  noburain
  noburain
  2022 ođđj 16 08:40 dlcompare.fr
  It Takes Two mérite bien ça nomination en tant que jeu de l'année, jeu coop avec une histoire un peu bateau mais aux gameplay très variés et bien amenés.
  It Takes Two förtjänar sin nominering som årets spel, ett samarbetsspel med en ganska fånig historia men med ett mycket varierat och väl presenterat spelupplägg.

  Du kanske även gillar

  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev