It Takes Two har sålts i över en miljon exemplar.

It Takes Two har sålts i över en miljon exemplar.
NEWS2021 cuo 26 21:13

It Takes Two, som släpptes för bara en månad sedan, tog en del risk när dom skapade ett spel som endast kan spelas i samarbete. De flesta spel som tillåter två spelare att spela i samarbete kan oftast också spelas solo. Detta är inte fallet med It Takes Two. Detta val, som kan ha överraskat många spelare, verkar ha gett resultat, eftersom It Takes Two redan har sålts i över en miljon exemplar.

Det är förvisso långt ifrån storspel som Cyberpunk 2077, vars siffror nyligen avslöjades av CD Projekt Red, men det måste sägas attIt Takes Twointe spelar i samma liga, och det erbjuder en mycket annorlunda upplevelse som är unik i sitt slag. Hazelight meddelade de goda nyheterna via sitt officiella Twitterkonto och tackade spelarna i samband med detta.

 


It Takes Two är ett spel som endast går att spela som ett co-op-spel och som sätter dig i rollen som May och Cody, vars äktenskap är i spillror. De funderar på att separera men deras dotter Rose vill inte se det på det sättet och med hjälp av Dr Hakim, en kärleksroman som har fått liv, läggs en förtrollning över hennes föräldrar som gör dem till dockor. För att återfå sin normala storlek måste de möta farorna i en värld som nu är oproportionerligt stor för dem och som de inte kan ta sig igenom ensamma.

 


Även omIt Takes Two kräver två spelare behöver du bara ett exemplar av spelet för att dela upplevelsen. Med Friend Pass kan en andra spelare gå med i spelet gratis, lokalt eller online. Du hittar alla detaljer om Friend Pass här, och för att hitta It Takes Two till bästa pris kan du alltid besöka vår jämförelsetjänst.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Will you be a Raider or a Survivor in Dragon Ball The Breakers? - 53
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev