En ny gameplay video för It Takes Two har släppts

En ny gameplay video för It Takes Two har släppts

Även om vi inte fick något E3 i juni 2020 på grund av pandemin så organiserade många av förläggarna sina egna evenemang online. Det var under Electronic Arts, EA Play, att vi kunde få en glimt av It Takes Two, ett  spel skapat av Josef Fares.

Den kända svenska filmregissören har börjat bryta mark i videospelvärlden och har redan skapat två fantastiska spel: Brothers: A Tale of Two Sons och A Way Out. Båda spelen har något gemensamt: de har inte en utan två huvudpersoner som måste kämpa tillsammans, och det är precis den vägen som deras efterträdare, It Takes Two, också kommer att följa.

En ny It Takes Two-video publicerades nyligen och den avslöjar lite mer om spelets innehåll. Videon fokuserar på ekorrar och getingar för att visa hur huvudpersonerna interagerar med sin miljö.

 

 

It Takes Two handlar om ett par, May och Cody, som är på gränsen till skilsmässa. Men deras dotter Rose vill inte att det ska hända och har därför förvandlat sina föräldrar till dockor. De är fångade i sina dock-kroppar och för att återfå sina mänskliga former måste Cody och May samarbeta och följa råd från en pratsam kärlekscoach, Dr Hakim. Vad gäller gameplay så är It Takes Two ett plattformsäventyrsspel som bara kan spelas i samarbetsläge. Men oroa er inte, ni behöver bara en kopia av spelet för att två personer ska kunna spela det. Dess skapare syftar till att leverera ett spel där varje nivå ger en ny mekanik för varje karaktär, så din upplevelse kommer att vara helt annorlunda beroende på vilken karaktär du spelar.

 

Ni kommer inte behöva vänta länge för att spela It Takes Two. Spelet släpps till Playstation, Xbox-konsoler och PC redan den 26e mars.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev