Instant Gaming EU
 
 

Köp Immortals Fenyx Rising - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Återvänd till gudarnas och monstrens tidsålder! I Immortals Fenyx Rising spelar du som äventyraren Fenyx, som försöker rädda sin bror som förvandlats till sten. I detta 3:e person action-äventyrsspel av mytiska proportioner kommer Immortals Fenyx Rising - Season Pass garanterat att utöka sin klassiska legendariska värld.



    Season Pass ger dig tre DLC:er i ett spännande paket.



    "A New God". Efter att ha avslutat handlingen i huvudspelet får Fenyx chansen att ansluta sig till det grekiska Pantheon som halvgud, men måste först övervinna de prövningar som Olympens gudar ställer på honom för att kunna räknas som en av dem.



    "Myths of the Eastern Realm". Res till Fjärran Östern där du utforskar ett exotiskt land baserat på kinesisk mytologi. Möt nya gudar och utkämpa strider som hjälten på denna nya resa.



    "The Lost Gods". I det här tillägget introduceras en ny hjälte, Ash, som har till uppgift att hitta flera försvunna gudar: Poseidon, Hades, Hestia, Demeter och Boreas. Det här tilläggsinnehållet innehåller en ny brawler-stil från en vy uppifrån och ner.



    Slutligen innehåller säsongspasset ett bonusuppdrag, "When the Road Gets Rocky". Du kommer också att få ytterligare belöningar i spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Immortals Fenyx Rising

    De bästa priserna för Immortals Fenyx Rising Season Pass

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Immortals Fenyx Rising - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev