Eneba COM
 
 

Köp Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Mytologins värld välkomnar dig tillbaka med ett nytt DLC för Immortals Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm ! I den här uppdateringen till det berömda action-äventyrsspelet kliver du in i en ny hjältes skor, Ku, och till ett land inspirerat av kinesisk mytologi. I den här världen är balansen mellan himmel och jord störd och människor har förvandlats till lera. Ku måste ge sig ut på ett uppdrag för att stänga en spricka i himlen, känd som Scar, och återställa ordningen i universum.



      Löst baserat på berättelsen om gudinnan Nuwa måste du hjälpa gudomen att återställa balansen genom att slutföra vissa uppdrag. Dina upptäcktsfärder introducerar dig till kinesisk mytologi och låter dig få allierade, som kinesiska drakar, för att hjälpa dig att lyckas i dina ansträngningar. Hinder finns fortfarande i överflöd då du måste lösa pussel som hindrar din utveckling och även möta himlens korrumperade invånare som försöker blockera din väg. Använd ett svärd, en yxa, en båge och kung fu för att kämpa dig igenom dessa utmaningar.



      De mytomspunna östliga rikena väntar på dig, hjälte. Lyft ditt svärd och rid fram!

      Läs mer
      Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Immortals Fenyx Rising


      Vi beklagar, vi har inga priser för Immortals Fenyx Rising Myths of the Eastern Realm ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm:s kategori : Action.

      Kommentarer om Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev