Instant Gaming EU
 
 

Köp Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass erbjuder dig en mängd nytt innehåll till spelet som hjälper dig att spara pengar i stället för att köpa allt enskilt.



    Du kommer att kunna importera din karaktär från huvudkampanjen till denna nya extra kampanj som Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass har att erbjuda. Lämna Golarion bakom dig och svara på kallelsen från en mäktig entitet för att försvara rymdtidskontinuumet mot dess överhängande förstörelse. Denna nya kampanj erbjuder 7 till 8 timmars speltid, där du måste använda dina oöverträffade mytiska krafter för att slåss mot verkligt oövervinneliga motståndare.



    Den nya demonattacken på Kanabres, förändrade mångas liv. Medan du och dina lojala allierade var upptagna med att befria staden fick vanligt folk förlita sig på sina ödmjuka färdigheter för att överleva. Du måste nå Defender's Heart tavernan, det sista fäste för korsriddarstyrkorna i staden, för det måste du slå dig samman med andra överlevande. Resurserna är knappa, därför måste du fatta svåra beslut om var du vill fördela dem. Välj klokt vem du släpper in i din grupp. Varje liten hjälp räknas, så se till att samla ihop så många trollformler och drycker som möjligt för att säkra din överlevnad.



    Det nya säsongspasset erbjuder också ett fantastiskt rogue-liknande läge som delvis integreras i huvudkampanjen. Hitta Alushinyrras hamn och gå ombord på ett förbannat skepp som transporterar dig till den farliga virveln, vilse mitt i Midnight Isles. Res genom de slumpmässigt genererade zonerna och slåss mot de olika fiender du kommer att stöta på. Du måste återvända segrande till Alushinyrra.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    De bästa priserna för Pathfinder Wrath of the Righteous Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev