Instant Gaming EU
 
 

Köp Pathfinder: Wrath of the Righteous - The Lord of Nothing

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pathfinder: Wrath of the Righteous - The Lord of Nothing är en expansion till det populära rollspelet som inspirerats av Paizo Games bordsspel. Expansionen lägger till en mängd nya funktioner, nyheter och arketyper till spelet, vilket ger spelarna en ny och spännande upplevelse.



    The Lord of Nothing avslutar den berättelse som inleddes med DLC:n Through the Ashes. Den följer Sendri och Rekarth i ett nytt äventyr där de ställs mot en mäktig demonherre.



    En av de mest spännande funktionerna i expansionen är den nya Mythic Path, The Lord of Nothing. Den nya Mythic Path låter spelarna omfamna mörkret och bli mäktiga agenter för kaos och förstörelse. Som The Lord of Nothing får spelarna tillgång till en rad kraftfulla förmågor och besvärjelser som gör att de kan dominera slagfältet och sätta skräck i sina fienders hjärtan.



    Förutom den nya Mythic Path kommer expansionen också att introducera nya arketyper för var och en av spelets befintliga klasser. Dessa arketyper kommer att erbjuda nya spelstilar och förmågor, så att spelarna kan anpassa sina karaktärer ytterligare och spela spelet på nya och spännande sätt.



    Expansionen kommer också att introducera nya trollformler, vapen och föremål i spelet, vilket ger spelarna ännu fler möjligheter att skräddarsy sina karaktärer efter eget tycke och smak. Och med nya fiender att möta och utmaningar att övervinna är expansionen ett spännande tillskott till spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    De bästa priserna för Pathfinder Wrath of the Righteous The Lord of Nothing

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pathfinder: Wrath of the Righteous - The Lord of Nothing

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev