Köp Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks

 • PC

Topprankade återförsäljare

  Pathfinder: Wrath of the Righteous är ett spännande RPG-äventyr som utspelar sig i en fantasivärld. Efter angreppet av en demonisk herre och hans styrkor har den värld du känner invaderats av ondskans krafter. Du kommer att leda ett korståg mot demonerna och deras ledare samtidigt som du navigerar de politiska systemen och intressekonflikterna hos de olika fraktionerna som är närvarande i detta all-out krig för mänsklighetens överlevnad. Med en uppsjö av banor och klasser att välja mellan erbjuder spelet oändliga möjligheter när du tar dig igenom en berättelse där vart och ett av dina beslut spelar roll.  Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks är en expansion som utspelar sig i efterdyningarna av huvudäventyret. Knight Commander återvänder till Kenabres för att fira, men nya hot tornar upp sig över staden.  A Dance of Masks innehåller en ny berättelse men också massor av nya funktioner, bland annat personliga händelser för alla följeslagare, en arena där du kan slåss för glatta livet mot utmanande fiender och elva nya karaktärsarketyper som ger dig ännu fler vägar att utveckla din karaktär.  Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks är den sista expansionen för det älskade rollspelet och låter dig sätta ett lämpligt slut på detta episka äventyr samtidigt som du introducerar nya aktiviteter och klasser i spelet.

  Läs mer
  Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Pathfinder: Wrath of the Righteous

  De bästa priserna för Pathfinder Wrath of the Righteous A Dance of Masks

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Avgifter

  (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 10 digitala erbjudande(n).

  Kommentarer om Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks

  Du kanske även gillar

  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev