Instant Gaming EU
 
 

Köp Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack är det ultimata paketet med bra innehåll för det här spelet. Från digital konst till innehåll i spelet, det här är några av de funktioner som det har att erbjuda.



    Du kommer att kunna avlasta det fantastiska soundtracket, komponerat av ett mycket begåvat team, när som helst, i bästa möjliga kvalitet. Detta inkluderar spår i FLAV- och MP3-kvalitet.



    Beundra den digitala kartan som paketet innehåller och använd den som en fin dekoration eller en guide genom Pathfinder: Wrath of the Righteous -världen.



    Om du vill hålla det med stil är det här objektet perfekt för dig. Du kan inte bli mer tjusig än med Magnificent Plume Hat, och den kommer dessutom att hålla ditt huvud säkert hela tiden. Och det handlar inte alltid om utseende, det här föremålet ger dig också en bonus på maximal HP.



    Om skada är vad du söker passar det här föremålet bäst för dig. Ratcatcher's Goggles gör dina attacker precisa och dödliga, och ökar skaderullarna mot svärmar.



    Ibland är balans det bästa alternativet, det är därför det här paketet innehåller Dashing Cavalier's Gloves. Det bästa av två världar, ridande och markstrid. Den ger dig en bonus till moral på skaderullar för beridna och vanliga attacker.



    De flesta av oss trots demoner, detta är det bästa sättet att bli deras bane. The Righteous Exorcist's Bracers kommer att öka moralen på skaderullar mot varelser från avgrunden.



    Njut av spelet med stil samtidigt som du sparar, med detta mestadels positivt recenserade paket som Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack har att erbjuda.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    De bästa priserna för Pathfinder Wrath of the Righteous Commander Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev