Eneba COM
 
 

Köp Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig in i den hårda men vackra världen i manga och animeserien Made in Abyss med Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness, ett actionrollspel i 3D. Stig ner i avgrundens värld i den här hjärtskärande och brutala berättelsen om Riko och hennes vänner som växer upp som Cave Raiders.



    Avgrunden är en plats i mitten av havet. Samhället har vuxit fram runt avgrunden på grund av de skatter och artefakter som kan hittas i dess djup. Cave Raiders är orädda upptäcktsresande som går ner i avgrundens många platser för att hitta värdefulla föremål, men riskerna för dem är höga på grund av närvaron av monster som kallas för urtidsvarelser.



    Berättelsen följer Riko, vars mor, en berömd grottjägare, försvann ner i avgrunden och aldrig återvände. Hennes arv ledde till att Riko följde i hennes fotspår och själv utbildade sig till grottjägare. Hon får dock ett brev från sin mor där hon ber henne att komma till avgrunden. Riko och hennes vänner försöker återförenas med henne och ger sig ut på en farlig expedition.



    Utforska de många nivåerna i Abyss och överlev farliga situationer. Plocka upp uppdrag från staden, dyk ner i avgrunden för att fullfölja dem, samla byte och återvänd till staden för att få en belöning och erfarenhetspoäng. Du måste också hantera din hunger, din bärvikt, tillståndet på din utrustning och andra element. Höj nivån på din karaktär för att förbättra din överlevnadsförmåga, gå sedan och gör det igen och lev för att berätta historien.



    Plocka upp berättelsen från den första säsongen av animefilmen, och upplev sedan en originalhistoria övervakad av skaparen av originalmanga. Spela spelet i japansk eller engelsk originaltext, och lyssna på när anime-skådespelarna återupptar sina roller i TV. Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness är en plågsam och oförglömlig utflykt in i det okända. Kommer du att vara förberedd för nedstigningen?

    Läs mer

    De bästa priserna för Made in Abyss Binary Star Falling into Darkness

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev