Instant Gaming EU
 
 

Köp Expansion - Crusader Kings II: The Republic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta ditt rike till nästa nivå med Expansion - Crusader Kings II: The Republic. I det här tredje DLC:et till Crusader Kings II blir du en patriciär som tävlar med fyra andra ledare från de stora handelsrepublikerna. Tävla om rätten att bli republikens doge och vinn berömmelse och ära för din familj.



    Välj en fraktion mellan Venedig, Genua, Pisa, Hansan eller Gotland och styr din familj som du vill. Skydda din familj och bygg upp en dynasti som kan bestå genom tiderna.



    Pengar är namnet på spelet. Bygg handelsutposter och kontrollera Europas sjövägar för att generera inkomster till din familj. Bygg dussintals nya byggnader för att dra nytta av din rikedom. Bilda allianser eller utforma planer mot dina fiender för att sabotera deras handelsstationer och ta deras rikedomar för din egen räkning.



    Slutligen kan du tävla om att bli vald till Doge - om du inte kan vinna genom rykte kan du försöka köpa dig till posten! På Expansion - Crusader Kings II: The Republic är det pengar som får världen att snurra.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Crusader Kings 2

    De bästa priserna för Expansion Crusader Kings II The Republic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Expansion - Crusader Kings II: The Republic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev