Eneba COM
 
 

Köp Prison Architect - Undead

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    De döda stiger upp ur sina gravar i den här expansionen till det älskade fängelsebyggarspelet. Prison Architect - Undead ställer dig mot rastlösa lik när du kämpar för att hålla dina fångar och föreståndare vid liv.



    Zombieinfektionen sprider sig i hela ditt fängelse. Förutom de vanliga uppgifterna du måste utföra för att hålla ditt fängelse igång måste du nu ta itu med en odödlig farsot. Se upp för infekterade fångar som sprider sjukdomen till andra. Ännu värre är att en hord zombies kan stiga upp från den lokala kyrkogården. Om dina vakter och fångar dör i kampen mot dem, ansluter de sig till horden!



    Gör allt du kan för att bekämpa horden. Lägg ut fällor, använd motorsågar och andra vapen eller murar av dem så att de inte kan komma åt ditt folk. Bygg ett snabbrum så att dina fångar kan slappna av och lugna ner sig mitt i en pandemi av odöda. Slutligen kan du ringa till Bount Hunter Emergency Service för att döda zombieviruset. Prison Architect - Undead är en fantastisk om än kuslig expansion till huvudspelet. Frågan är om du kan överleva det.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Prison Architect

    De bästa priserna för Prison Architect Undead

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Prison Architect - Undead

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev