Instant Gaming EU
 
 

Köp Prison Architect - Going Green

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Prison Architect - Going Green introducerar en mängd nya funktioner och mekanismer till spelet, alla centrerade kring temat hållbarhet och miljöansvar.



    En av de största nyheterna i Going Green är möjligheten att odla sina egna produkter. Spelarna kan nu bygga och underhålla trädgårdar, fruktträdgårdar och växthus i sina fängelser och förse interner och personal med färsk frukt och grönsaker. Detta ger inte bara fångarna en mer näringsrik kost, utan minskar också kostnaderna för mat och avfallshantering.



    Ett annat viktigt inslag i DLC är införandet av nya miljövänliga anläggningar och infrastruktur. Spelarna kan nu investera i förnybara energikällor, som vindkraftverk och solpaneler, och använda dessa för att driva sina fängelser. Återvinningscentraler och komposteringsområden kan också byggas för att minska avfallet och generera inkomster.



    Going Green lägger också till ett nytt lager av komplexitet i spelets logistiksystem. Med de nya miljövänliga anläggningarna och produkterna måste spelarna nu hantera transport och bearbetning av varor och avfall. Detta kräver noggrann planering och organisation, samt användning av nya fordon och personal.



    De nya hållbarhetsmekanismerna ger en ny och intressant twist till spelet i Prison Architect.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Prison Architect

    De bästa priserna för Prison Architect Going Green

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Prison Architect - Going Green

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev