Instant Gaming EU
 
 

Köp Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dags att rädda några förhistoriska husdjur i Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary. I det här DLC:et till Jurassic World Evolution tar du rollen som Claire Dearing, Jurassic Worlds driftschef, i hennes försök att rädda de dinosaurier som hon har hand om från en dödlig sjukdom. Samtidigt gör det närliggande berget Sibo ett utbrott som hotar allt liv på den fristad som ön Isla Nubar utgör. Du måste rädda alla dina dinosaurier innan tiden rinner ut!



    Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary Lägger till en ny kampanjhistoria tillsammans med nya byggnader, mekanik och tre nya arter av dinosaurier: Albertosaurus, Euoplocephalus och Ouranosaurus. Med paleobotanikfunktionen och växthusbyggnaden kan du få tillbaka gamla växter som du kan odla i dina inhägnader och mata dina djur. Du får också en ny lastbil för Jurassic Tour som dina besökare kan använda.



    Kan du balansera dina dinosauriernas säkerhet och välbefinnande med dina kunders krav? Försök att driva en park och rädda förhistoriska varelser i Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Jurassic World Evolution

    De bästa priserna för Jurassic World Evolution Claire's Sanctuary

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev