Instant Gaming EU
 
 

Köp Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack är en expansion av Jurassic World Evolution - en spännande spelupplevelse som kommer att utmana varje parkchef. Paketet lägger till tre nya, farliga köttätande dinosaurier i spelet - Herrerasaurus, Acrocanthosaurus och Proceratosaurus - som alla kan skapa kaos om de inte hålls i schack. Målet för spelarna är att hantera sina parker på ett klokt sätt och samtidigt hålla dessa kraftfulla rovdjur under kontroll, eftersom detta kommer att avgöra deras framgång eller misslyckande.



    Spelarna måste använda resurserna effektivt genom att uppgradera attraktioner och bekvämligheter i parken för att locka in gäster och hålla dem säkra från alla potentiella faror. Från byggnader och stängsel till utskänkningsställen och till och med gästserviceanläggningar, hantering av alla dessa element kräver skickligt beslutsfattande så att alla gäster får en trevlig upplevelse utan några störningar från rovdjur. Samtidigt kräver varje rovdinosaurie sin egen unika uppsättning förhållanden för att den ska vara både frisk och nöjd på sin hemmaplan; att hantera dessa specifika krav med uppmärksamhet kan vara mycket givande när det används korrekt men också få allvarliga konsekvenser om det försummas eller hanteras dåligt.



    För dem som vill ha en högre svårighetsgrad än att bara kontrollera vilda rovdjur erbjuder Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack flera helt nya uppdrag som inkluderar uppgifter som att transportera dinosaurier och till och med rädda saknade gäster från parkens köttätare. Med alla dessa nya utmaningar kommer alla spelare som tar sig an Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack att få en oförglömlig upplevelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Jurassic World Evolution

    De bästa priserna för Jurassic World Evolution Carnivore Dinosaur Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev