Instant Gaming EU
 
 

Köp Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park är det tredje officiella expansionspaketet för det populära spelet Jurassic World Evolution. Spelarna kan fortsätta sin resa i detta fantastiska nya kapitel, fyllt med utmaningar, adrenalinfyllda ögonblick och ikoniska platser från Jean Michael Crichtons klassiska filmserie.



    I Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park får spelarna utforska Isla Nublar medan de bygger en underbar park och skapar dinosaurier från alla tider. De måste använda alla sina sinnen för att hantera resurser, undersöka teknik, slåss mot fiender, fatta svåra beslut och ta kontrollen över ön från farliga krafter som vill utnyttja den för sina egna syften. Med sin fängslande berättelse och engagerande spelmekanik kommer spelarna att förflyttas tillbaka till en miljö som erbjuder en sann känsla av storhet medan de upptäcker vad som ligger bortom Isla Nublars förrädiska vatten. I Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park är spelarna utrustade med de senaste verktygen som hjälper dem att slutföra sina mål både på land och till sjöss - inklusive kraftfulla fordon som helikoptrar. Och om det blir för mycket på torra land har du tillgång till vattenattraktioner som ubåtar och dykburar eller båtar som kan sjunka djupare ner på jakt efter fossiler eller andra värdefulla föremål som behövs för din dinosauriekreation.



    Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park kommer att ta med spelarna på ett äventyr för livet. Med sin spännande berättelse och intensiva spelupplevelse är det den ultimata utmaningen för alla spelare. Se till att du är redo att möta de faror som följer med att resa tillbaka i tiden när du utforskar Isla Nublar och skapar en egen dinosaurievärld.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Jurassic World Evolution

    De bästa priserna för Jurassic World Evolution Return To Jurassic Park

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev